واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴ زینی‌وند: داوطلبان شورا‌ها باید تا ۲۷ مهر استعفا دهند واکنش عضو کمیسیون امنیت مجلس به ادعای امارات درباره جزایر سه‌گانه

توضیحات عضو هیئت رئیسه مجلس درباره واردات خودرو

توضیحات عضو هیئت رئیسه مجلس درباره واردات خودرو عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: با اظهارت رئیس مجمع درباره واردات خودرو، مصوبه هیئت عالی نظارت لازم الاجرا نیست. یعنی تا حصول نتیجه نهایی، دولت موظف است طبق مصوبه بودجه عمل کرده و اقدام به واردات 70 هزار خودرو کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 07
کد خبر: ۱۲۸۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا سلیمی عضو هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره واردات خودرو، اظهار داشت: با صحبت های دیروز آیت الله آملی لاریجانی مبنی بر عدم تایید مصوبه هیئت عالی نظارت در صحن مجمع این مصوبه مورد تشکیک واقع شده است.

 

وی افزود: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از هیئت عالی درخواست کرده است که تمام اسناد و استدلال های خود را مبنی بر عدم ورود خودرو خارجی به کشور را به صحن مجمع بیاورد تا در صحن مجمع درباره آن تصمیم گیری شود.

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: با این اظهارات رئیس مجمع، مصوبه هیئت عالی نظارت لازم الاجرا نیست. یعنی تا حصول نتیجه نهایی، دولت موظف است طبق لایحه بودجه عمل کرده و اقدام به واردات 70 هزار خودرو کند.

 

سلیمی تصریح کرد: از این رو مصوبه هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت درباره مصوبه واردات خودرو کن لم یکن تلقی می شود.

 

 آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه دیدار جمعی از مسئولان و اعضای قوای مجریه، مقننه و قضاییه با اشاره به مصوبه جنجالی واردات خودرو، اظهار داشت: در همین موضوع واردات خودرو جنجال‌هایی به راه افتاد و آن را بهانه‌ای برای حمله به کلیت مجمع قرار دادند در حالی که صحن مجمع درباره این مصوبه نظری نداده است و برخی بدون توجه و بدون آگاهی، مجمع تشخیص و هیأت عالی نظارت را یکی می‌پندارند.

 

وی افزود: هیأت عالی نظارت با بررسی‌های مختلف کارشناسی برخی بندهای مصوبه مربوط به واردات خودرو را مغایر سیاست‌های کلی نظام دانسته است این نظر هیات عالی نظارت است که با رأی اکثریت به تصویب رسیده است. ممکن است کسانی به این نظر ایراد داشته باشند، اما نباید باب تخریب و توهین به هیات عالی نظارت را به این بهانه باز کرد. ایراد هیات عالی نظارت در واقع برخی خصوصیات و یا ابهامات این مصوبه است که امیدوارم دلایل آن به صورت دقیق و مشروح برای مردم تبیین شود.

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام روز گذشته گفت: در موضوع واردات خودرو جنجال‌هایی به راه انداختند و آن را بهانه ای برای حمله به کلیت مجمع قرار دادند در حالی که صحن مجمع در باره این مصوبه نظری نداده است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار